Dokumenti

Kontaktirajte nas

Centralni objekt OREBIĆ:
Tel./fax.:020 713 132
GSM:098 389 585
Tel.računovodstvo:020 714 341
Područne ustrojstvene jedinice:
Potomje: 020 714 341
Trpanj:020 743 465
Viganj:020 719 184
Janjina:020 741 014
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Broj posjeta

149571
Gostiju online: 3
Ponedjeljak, 11 Siječanj 2021 12:43

Dječji vrtić Orebić prikuplja podatke korisnika za sudjelovanje u natječajima za EU sredstva

Dječji vrtić Orebić poziva roditelje da sudjeluju u anketi - prikupljanju podataka kako bi se mogla izvršiti procjena potrebe i opravdanosti te zadovoljavanje uvjeta za prijavu na natječaj za sufinanciranje sredstvima EU.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike objavilo je Otvoreni trajni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) UP.02.2.2.16

Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Opći cilj Poziva je doprinijeti usklađivanju poslovnog i obiteljskog života obitelji s uzdržavanim članovima uključenima u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Pozivom će se financirati projekti koji će poticati inovativan pristup u osiguranju produljenog radnog vremena vrtića s ciljem veće dostupnosti, priuštivosti i obuhvaćenosti djece programima ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Dječjim vrtićima, omogućit će se i razvoj posebnih programa te jačanje kapaciteta odgojitelja/ica, stručnih suradnika i stručnih radnika (logopeda) s ciljem unaprjeđenja usluga kroz edukacije usmjerene na jačanje stručnih kompetencija te edukacije kuhara/ica o zdravoj prehrani. U skladu s navedenim, projekti koji će se financirati u okviru ove operacije doprinijet će usklađivanju poslovnog i obiteljskog života obitelji s uzdržavanim članovima kroz unaprjeđenje usluga, produljenje radnog vremena dječjih vrtića te daljnji razvoj postojećih i/ili novih programa.

Poziv se financira u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., Prioritetne osi 2 „Socijalno uključivanje“, Investicijskog prioriteta 9.iv „Poboljšanje pristupa pristupačnim, održivim i visokokvalitetnim uslugama, uključujući usluge zdravstvene skrbi i socijalne usluge od općeg interesa“, Specifičnog cilja 9.iv.2 „Poboljšanje pristupa visokokvalitetnim socijalnim uslugama, uključujući podršku procesu deinstitucionalizacije“.

U sklopu raspisanog natječaja P.U. Dječji vrtić Orebić žurno prikuplja relevantne podatke kako bi se mogla izvršiti procjena potrebe i opravdanosti te zadovoljavanje uvjeta sa raspisanim natječajem. Stoga molimo sve zainteresirane roditelje djece u dobi od 0-7 godina, bez obzira pohađaju li trenutno Vrtić ili ne, da popune anketu/izjavu u privitku i pošalju je na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili (u obliku vidljive fotografije putem VIBER APLIKACIJE na broj 099 861 0100). Ako niste u mogućnosti isprintati izjavu svoj primjerak možete preuzeti/dostaviti prilikom dovođenja djeteta u Vrtić.