Dokumenti

Kontaktirajte nas

Centralni objekt OREBIĆ:
Tel./fax.:020 713 132
GSM:098 389 585
Tel.računovodstvo:020 714 341
Područne ustrojstvene jedinice:
Potomje: 020 714 341
Trpanj:020 743 465
Viganj:020 719 184
Janjina:020 741 014
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Broj posjeta

149566
Gostiju online: 3
Nedjelja, 24 Svibanj 2020 13:33

Obavijest o organizaciji rada od 25.5.2020.

Poštovani roditelji, zahvaljujemo vam na iskazanom interesu za uslugama našeg vrtića počevši od ponedjeljka 25. svibnja. Nakon analize pristiglih prijava, donosimo vam obavijest o novoj organizaciji rada koja će se provoditi počevši od sljedećeg tjedna.

S radom u ponedjeljak započinju svi objekti, a rad u određenim objektima organizirat će se po potrebi spajanjem odgojnih skupina i primjerenom organizacijom rada odgojitelja i to prema sljedećem rasporedu:

CENTRALNI OBJEKT OREBIĆ:

Centralni vrtić, radno vrijeme od 6.30- 15.30 , a prihvat djece organiziran u vremenu od 6.30-8.30 a preuzimanje djece od 14.00 – 15.30 sati.

: 1. Glavni ulaz sa sve skupine osim starijih jaslica od 6.30 do 8.30 sati , dežurni odgajatelj Sanja Golijanin

2. Ulaz za djecu iz starijih jaslica uobičajeno pred vratima njihove skupine od 6.30-8.30 sati –matični odgajatelji.


Soba mlađe jaslice (prizemlje) – Odgojiteljice Ivana Roso i Ivana Duvnjak

Soba starije jaslice (suteren) – Odgojiteljice Sunčana Gavranić i Ana Sansović Markota ( Zrinka Tamindžija)
Soba mališi (2. Etaža)– Odgojiteljice Sanja Jerković i Vesna JurakovićP.O. Stari grad
Soba srednjiši (2. Etaža) – Odgojiteljice Željka Nobilo i Sanja Markovina

Soba mješovita srednjiši i veliši ( 1. Eteža)- Odgajateljice : Mira Antičević i Ivana Ćendo

Soba mješovita srednjiši i veliši (1. Etaža)-Odgajateljice : Viktorija Antunović i Željka Kurilj

PODRUČNI ODJELI:

U područnim odjelima radit će se u svim odgojnim skupinama bez spajanja grupa sa sljedećim rasporedom odgojitelja:

P.O. Viganj , mješovita skupina (3-7.g.), odgajateljica: Nedjeljka Lupis (r. vrijeme 7.30-13.00 )
P.O. Potomje , mješovita skupina (3-7 g.) Odgajateljice: Ivana Ančić i Darija Mateljak (r. vrijeme 6.30-15.30 )
P.O. Trpanj mješovita skupina (3-7) – Odgajateljica : Mirjana Nesanović (u novom prostoru učionice u zgradi OŠ Trpanj) (r. vrijeme 7.30-13.00 )
P.O. Janjina, mješovita skupina (3-7.g.) Odgajateljica: Katarina Tomić (r. vrijeme 8.00-13.30 )

Iako se prema novim Uputama HZJZ-a u vrtiće omogućava uključivanje sve djece, napominjemo kako je pridržavanje aktualnih epidemioloških mjera i dalje obvezno te vas stoga još jednom podsjećamo na najvažnije:

 • Dijete uvijek u vrtić smije dovoditi/odvoditi jedna ili najviše dvije iste osobe čiji se podaci dostavljaju odgojiteljicama
 • Osoba koja dovodi/odvodi dijete u vrtić ne smije spadati u rizičnu skupinu (životna dob iznad 65 godina te kronični bolesnici)
 • Dijete u vrtić dolazi u pratnji samo jedne odrasle osobe
 • Roditelj predaje dijete odgojiteljici na vanjskom prostoru i ne ulazi u prostorije vrtića
 • Roditelj je obvezan pri dovođenju i odvođenju djeteta pričekati svoj red te održavati fizičku distancu od najmanje 2 metra u odnosu na druge roditelje i djecu
 • Roditelj je obvezan svako jutro prije dolaska u vrtić djetetu izmjeriti temperaturu te izmjerenu napisati na papirić zajedno sa imenom djeteta i dati ga odgajateljici pri predaji djeteta koji vodi o tome svakodnevnu evidenciju. Mjerenje temperature je i pored toga organizirano beskontaktnim toplomjerima i u vrtiću.
 • Bolesno dijete ne smije dolaziti u vrtić (odnosi se na sve zarazne bolesti i simptome)
 • Bolestan roditelj ne smije dovoditi dijete u vrtić. (odnosi se na sve zarazne bolesti i simptome)
 • Odgojitelji provode s djecom što je moguće više vremena na vanjskom prostoru, ali ne dolazeći u kontakte s drugim skupinama
 • Kontaktne površine u prostorima vrtića dezinficiraju se više puta dnevno
 • Izbor igračaka je prilagođen te se sve korištene igračke dezinficiraju svakodnevno
 • Priprema i posluživanje hrane su organizirani prema uputama HZZJZ
 • Nošenje igračaka od kuće nije dopušteno
 • Ruksak sa svim potrebnim sadržajem koji treba za presvlačenje djeteta za idući tjedan roditelj donosi petkom prilikom predaje ili preuzimanja djeteta te se ostavlja vikendom u vrtiću .Istaknuti ime i prezime djeteta na ruksaku i paketu pelena .

INFORMACIJE I SURADNJA RODITELJA I VRTIĆA :

 • Komunikacija roditelja sa matičnim odgajateljem u vezi svih informacija i dalje se vrši na daljinu , porukom ili pozivom srijedom i petkom u vremenu od 9.30-12.30
 • Kontakt za savjetovanje sa psihologom je otvoren i dalje na daljinu na mail ili mobitel , ponedjeljkom , utorkom i četvrtkom od 9.30-12.30
 • Kontakt sa voditeljicom računovodstva svakodnevno od 9.00- 12.00 sati.tel 713132 ili mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 • Tajnicu možete kontaktirati svakodnevno od 9.00-12.00 mob: 0994819945 i mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 • Ravnateljica na mob. 098389585 i mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , stoji vam na raspolaganju za sva pitanja.

Upute HZJZ-a u cijelosti pročitajte (link)

Mnogo se roditelja javilo s pitanjem mogu li svoje dijete uključiti u vrtić počevši s ponedjeljkom 1. lipnjem. Prema novim mjerama, to je moguće, dakle djeca se mogu naknadno uključivati u vrtić uz prethodnu najavu odgojiteljicama. Ukoliko ste već prijavili dijete matičnim odgajateljima možete dovesti dijete 1. lipnja bez prethodne najave. No, ukoliko niste , molimo vas da dolazak vašeg djeteta najavite svojim matičnim odgojiteljicama najkasnije dva dana prije uključivanja u skupinu.

PROGRAM „VRTĆ KOD KUĆE“

Zahvaljujemo od srca što ste pratili i zajedno sa odgajateljicama provodili program „Vrtić kod kuće“ , koji smo zajednički provodili preko viber platforme u grupama sa vama roditeljima a namijenili ga djeci u kriznoj epidemiološkoj situaciji koja nas je sve zajedno zatekla. Posebno zahvaljujemo na povratnim informacijama koje su nam bile od velike pomoći i podrška u izradi aktivnosti za djecu pa i cijele obitelji. Trenutno ga premještamo na drugu platformu i obavještavamo da ostanete povezani sa odgajateljima vaše djece kako bi mogli po potrebi imati otvoren put za obavijesti koje vam planiramo slati. Svoje mišljenje i komentare o tome koliko je program bio koristan ili što vam je bilo vašno ili teško i dalje možete slati odgajateljicama direktno ili napisati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,hr">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,hr , Na tome bi bili jako zahvalni , obzirom na uloženi rad u izmijenjenim okolnostima , povratna informacija neophodna nam je za daljnje planiranje rada. To isto možete napisati na papirić bez potpisa i dostaviti odgajatelju ili ubaciti u za to pripremljenu kutiju ispred ulaznih vrata prilikom dovođenja ili odvođenja djeteta u vrtić. Unaprijed od srca zahvaljujemo na njima

PLAĆANJE VRTIĆA:

Također, gotovo svakodnevno dobivamo upite o tome kakva će biti cijena vrtića :

- Cijena Vrtića je jednaka kao što je bila ugovorena a aktivira se za sve polaznike od 01.06.2020.g. odlukom načelnika općina Orebić, Trpanj i Janjina..

-Ukoliko roditelj dijete odluči ostaviti kući , odnosno ispisati ga iz Vrtića i raskinuti sklopljeni Ugovor , dužan je najkasnije do 27.05.2020 poslati mailom obavijest o ispisu djeteta te ćemo mu istim putem poslati obrazac za ispis, koji do navedenog datuma treba poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , i mob: 0994819945 ,u protivnom će teći zaduženje za plaćanje do isteka prethodno sklopljenog Ugovora sukladno Pravilniku o sudjelovanju roditelja u ekonomskoj cijeni Vrtića .

LJETNO DEŽURSTVO U CENTRALNOM OBJEKTU OREBIĆ:

-Ljetni ustroj rada počinje od 01.07 i traje do kraja kolovoza , odnosno do kraja pedagoške 2019/2020 . godine , .Informacije o pohađanju Vrtića imamo prema sklopljenim Ugovorima , međutim molim sve roditelje čija će djeca pohađati dežurni vrtić-Centralni objekt u Orebiću u tom razdoblju da obavezno potvrde isto mailom psihologinji   kmatkovic11@gmail,com ,i jave se na mob.: 098873168 najkasnije do 30.05. 2020.g. kako bi organizirali ljetno dežurstvo .

ZA VIŠE INFORMACIJA O NAČINU I TERMINIMA UPISA U VRTIĆ ZA NOVU PEDAGOŠKU 2020/2021. GODINU BITI ĆE USKORO OBAVIJEŠTENI , PRATITE NAŠU WEB STRANICU I VIBER GRUPE NA KOJIMA DIJELIMO INFORMACIJE.

Toplo se zahvaljujemo svim roditeljima na suradnji, strpljenju i razumijevanju u ovim izazovnim situacijama uslijed kojih se nalazimo. Napominjemo kako vam za sve nedoumice i pojašnjenja stojimo na raspolaganju te vas pozivamo da nam se bez ustručavanja obratite ravnateljici 098389585 i mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .hr . A našim mališanima želimo sretan početak . Veselimo se ponovnom susretu!